Brutální útok na bezdomovce – Není vhodné pro děti od 18+!

Rádio G6 - Admin

Je to nevyřešeno, pokud policie nepodnikla kroky k zatčení muže zapojeného do videa. A samozřejmě, kdo je „Kung Fu Guy“, není vyřešen, pokud jde o jeho jméno. Ale možná jsem za ta léta zjemnil a toto video je vlastně dobře vytvořený podvod.

Ve videu, které pravděpodobně, byl zaznamenán v prosinci 1984, se mladý černoch v dojo přiblížil dvěma dalším mužům. Muž, dosud neznámý, byl přezdíván „Kung Fu Guy“. Tvrdil, že ho Ježíš učil karate, a chtěl to jednoduše ukázat vůdci dojo Bobby Joe Blythe. Nemohu přehánět, jak moc víme, že je to BJB; víme, že je to jeho dojo, víme, kde a kdy školil lidi v roce 1984, a z dalších videí víme, že je násilným homofobem – dokonce i na začátku 80. let, protože hrozil, že „zadupne“ všechny žáky, u kterých se zjistí, že jsou ‚gejové‘ (nebo lesbičky). Bez ohledu na to, jeho chování až do doby, kdy bylo toto video, bylo sporné pouze pro učitele, ne technicky nezákonné.

 

[tabs]

[tab title=video] [/tab]

[tab title=video] [/tab]

[tab title=video] [/tab]

[tab title=video] [/tab]

[tab title=video] [/tab]

[/tabs]

 

Takže v prosinci muž, který tvrdí, že je učen Ježíšem (možný příznak duševní nemoci, i když je pozoruhodné, že je docela dobře prezentován a nevykazuje známky klamů, zatímco je skutečně v bludech), nabízí demonstrovat „kolem“ žáka v dojo. Dává to jasně najevo, že se nezamýšlí dotknout nebo zranit muže. Poté, co dostal BJBovo požehnání, je však vykopnut z dojo. Po chvíli „sparringu“, s několika údery přistávajícími na obou stranách dojo, BJB rozhodne, že už toho měl dost. Přitiskl chlapa Kung Fu zhruba do tyče, tak tvrdě, že se zhroutil a pak si razil hlavu – opakovaně, dokud tam nebyla krev.

Jak se toto video objevilo? BJB to zveřejnil na svém vlastním kanálu YouTube a na nějakou dobu to bylo navzdory míře násilí a v zásadě se postavilo před zločin. Vzal si to však, když zavřel svou firmu a odešel z oblasti.

Dodnes není známo, kdo Kung Fu Guy byl. Jeden policista prohlašuje, že s ním mluvil a že je v pořádku – ale opomněl dostat své jméno. Lidé, kteří viděli toto video, jsou do značné míry přesvědčeni, že to není podvod, a jsou na ploše mezi Kung Fu Guy, který přežívá nebo umírá. S úrovní násilí zobrazenou ve videu je možné buď, i když přežití se zdá být nepravděpodobné bez nějaké lékařské pomoci.

Do dnešního dne nebyl Bobby Joe Blythe v souvislosti s tímto videem zatčen, a to navzdory tomu, že je to pro něj určitě a navzdory známé nové adrese. Jak se často stává, šeptá, že trénuje policajty a má vojenské spojení, takže to může být nějaký druh „zakrytí“. Proč nebyl BJB zatčen? Kdo byl ‚Kung Fu Guy‘? Dostanete ho docela dobrý záběr pro video z 80. let. Myslíte si, že je to skutečné nebo falešné?

Odkazy jsou, bohužel, málo a daleko mezi nimi. K dispozici je plakát „pomozte identifikovat oběť trestného činu“, ale stáhne se přímo do vašeho počítače – obrázek Google Bobby Joe Blythe a je o tři řádky dolů. Tento plakát se používá také ve výše uvedeném videu. Hlavní webová stránka „Justice 4 Kung Fu Guy“ je podle chrome plná malwaru – takže jděte na vlastní nebezpečí. Nemůžu tam vůbec jít.

[wpterms id=“34889″][/wpterms]