USA DNES: Přehled zpráv

Rádio G6 - Admin

Demokratická senátorka Warren zaslala dopis ředitelům těžebních společností s otázkou, proč exportují rekordní objemy zemního plynu počátkem zimního období, v době, kdy ceny energií neustále rostou.
https://www.theepochtimes.com/warren-…

Zprávy o nové mutaci covidu-19 v Jižní Africe vyvolaly paniku na finančních trzích. Poklesly akciové trhy a dokonce i ropa či bitcoin.
https://www.theepochtimes.com/dow-jon…
https://www.theepochtimes.com/bitcoin…

Poradce Bílého domu dr. Fauci uvedl, že američtí vědci a další výzkumníci zkoumají, zda se nová varianta koronaviru dokáže vyhnout běžným vakcínám. Zároveň zdůraznil, že není jasné, zda se nový kmen v současnosti šíří i v USA.
https://www.theepochtimes.com/fauci-n…

[CZ článek na epochtimes.cz]
Odborníci z USA varují před zranitelností jejich země vůči elektromagnetickým útokům Číny či Severní Koreje.
https://www.epochtimes.cz/2021/11/26/…

Američtí zákonodárci včera navštívili Tchaj-wan, což je tento měsíc již podruhé. Čínské ministerstvo zahraničí se vůči oficiální návštěvě ohradilo.
https://www.theepochtimes.com/second-…

Floridský guvernér DeSantis kritizoval ministerstvo zahraničí, které má údajně v plánu vyškrtnout ze seznamu zahraničních teroristických organizací kolumbijskou komunistickou revoluční armádu FARC. Úmysl nazval „urážkou“ kolumbijsko-americké komunity v jeho státě.
https://www.theepochtimes.com/florida…

Konzervativní think-tank NCPPR podal federální žalobu na Kalifornii za zákon, který nařizuje korporacím se sídlem ve státě, aby jmenovaly do správních rad lidi rasových menšin a různé sexuální orientace.
https://www.theepochtimes.com/califor…

Národní meteorologická služba na Den díkuvzdání varovala před záplavami, které hrozí státu Washington.
https://www.theepochtimes.com/washing…

?Vážení čtenáři, diváci, naší prací vyplňujeme mezery na českém trhu s informacemi. Sledujeme události v Číně i v USA z nezávislého úhlu. Podporujeme tradiční kulturu a vzestup morálních hodnot.

? Líbí se vám naše zprávy? Podpořte naši činnost darem v ceně jednoho kafe:
?? https://www.darujme.cz/projekt/1201991

#Bitcoin #EMP #Covid-19